IPN Accountancy & Advies

Dienstverlening

Administratief

Wij hebben met onze cliënten stuk voor stuk een uitstekende relatie. Dit moet ook wel, want wij werken met vertrouwelijke gegevens. De verwerking van administraties hebben wij volledig geautomatiseerd en het maakt hierbij niet uit of u nu met een schoenendoos komt of met een grote complexe administratie.

Advisering

Als ondernemer hebt u regelmatig te maken met veranderende fiscale wet- en regelgeving, jaarverslaggeving en jurisprudentie.
De Nederlandse wetgeving is er door de jaren heen niet eenvoudiger op geworden.
Wat gisteren regel was, is vandaag uitzondering.

fiscaal

Het belastingrecht is en blijft een complexe materie waardoor het voor veel ondernemers moeilijk is om alle fiscale ontwikkelingen op de voet te blijven volgen.
Er blijft vaak onnodig geld liggen bij de belastingdienst door onwetendheid bij zowel ondernemers als particulieren.
Van ons kunt u verwachten dat wij wel op de hoogte zijn  van alle fiscale ontwikkelingen.

starters

Startende ondernemers / zzp’ers hebben vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn. Omdat wij ernaar streven met al onze cliënten uit het MKB een langdurige relatie op te bouwen, zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.

accountancy

Inzicht geven in de huidige stand van zaken en met u meedenken over uw toekomstige bedrijfsvoering van uw onderneming zijn de belangrijkste kenmerken van onze accountancydiensten.Door het tijdig verzorgen van tussentijdse rapportages en de jaarrekening krijgt u een helder beeld van uw situatie. 

Personeel & salaris

Tegenwoordig volstaat een een goede loonstrook niet meer. In uw personeel  en salarisadministratie moeten meer processen en gegevens vastliggen. Ons kantoor verzorgd samen met een partner in loonverwerking de beste oplossing voor uw bedrijf.
Immers, uw personeel verdient een goede salarisverwerking en u goed personeel en overzicht.