IPN Accountancy & Advies

De Accountant voor jouw bedrijf

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U bent bij ons geen nummer, maar wij geloven sterk in persoonlijk contact en aandacht. We willen u graag goed leren kennen, zodat wij ons werk voor u optimaal kunnen uitoefenen en ons kunnen verdiepen in alle facetten van uw persoonlijke omstandigheden. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen en u een op maat gesneden deskundige dienstverlening aanbieden.

specialist

Of het nu gaat om belastingaangiftes van particulieren of om het voeren van een complete administratie voor een onderneming. Wij bieden u nét even iets meer.
IPN Accountantcy & Advies
is een specialist op financieel-administratief gebied. We stellen financiële overzichten samen en zijn helemaal thuis in de fiscale wet- en regelgeving. Voor u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf is dat een absolute meerwaarde.

Meerwaarde

Een accountant is een wettelijk beschermde titel, net als een (tand)arts, advocaat of architect. De titel krijg je pas na een uitgebreide opleiding en enkele jaren praktijkervaring. Dit is een lang traject van ongeveer 10 jaar. Wij zijn gebonden aan strenge regels, de zogenaamde fundamentele beginselen. Met de komst van de Verordening gedrags- en beroepsregels accountants (VGBA) gelden de volgende vijf fundamentele beginselen:

  1. Professionaliteit
  2. Integriteit
  3. Objectiviteit
  4. Vakbekwaamheid en zorgvuldigheid
  5. Vertrouwelijkheid

ondersteuning

En dat brengt ons bij een andere (en misschien wel boeiendste) taak voor de accountant: het ondersteunen van de ondernemer.De accountant geeft de financiële en fiscale
consequenties van het beleid overzichtelijk weer. Voor u als ondernemer is die informatie heel belangrijk. U kunt beoordelen hoe uw bedrijf ervoor staat en of bijvoorbeeld een investering of nieuwe koers verantwoord is.

Boekhoudgemak voor Accountancy

Boekhouden is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Het moet gebeuren, maar er zijn weinig ondernemers die het leuk vinden om te doen. Automatisering is een duidelijke trend. IPN Accountancy & Advies zet deze automatisering in om de boekhouding voor u als client en voor zichzelf makkelijker en efficiënter te maken, zodat het minder tijd kost. Dat geeft ons veel meer ruimte om te kunnen adviseren en de toegevoegde waarde van het kantoor richting de klant te verhogen

Basecone

Slimmer documenten verwerken, scannen, herkennen, autoriseren en boeken.
Basecone en Unit4 Multivers en Unit4 Accounting hebben de krachten gebundeld en bieden de mogelijkheid om nagenoeg real-time facturen en documenten te verwerken in Multivers.

Hoe blijven wij up-to date

Een accountant is verplicht om zijn kennis jaarlijks up-to-date te houden. Ieder jaar moet hij door middel van studie of training een vastgesteld aantal PE-punten halen. (PE staat voor Permanente Educatie.)