IPN Accountancy & Advies

De betaalbare accountant voor het MKB met het motto
"Bij ons krijgt u alle aandacht".

Kansen

Ondernemers hebben bij ons een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen.

Relatie

Een persoonlijke relatie en prettige samenwerking staat bij ons voorop. Dat betekent dat wij dichtbij u staan en ook kennis hebben van ontwikkelingen in uw regio. Wij komen graag naar u toe.

kwaliteit

Wij bewijzen dat uitstekend werk en kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Samen met u zoeken we de balans tussen wat u zelf kunt en wat u uit handen geeft. Persoonlijke betrokkenheid met u en uw onderneming vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening.

Betrouwbaar

U krijgt moeilijk vat op de steeds veranderende wetten en regels? IPN Accountancy & Advies maakt voor u de vertaalslag naar begrijpelijke taal. Wij helpen u eerlijk, snel en duidelijk vooruit. IPN Accountancy & Advies uw betrouwbare partner in voor- en tegenspoed

De betaalbare Accountant voor het mkb

IPN Accountancy & Advies wordt gerund door Ingrid Polman – Nuij AA.

Accountant (AA) Met Certificeringsbevoegdheid.
daardoor kunt u als client rekenen op deskundigheid op dit gebied.

Deze kennis werkt in u voordeel!

Ervaring

Na een jaren lange carriere binnen een big four accountantskantoor heb ik
IPN Accountancy & Advies opgericht. Mijn ervaring is dat grote accountantskantoren te duur worden en dat de aandacht voor deze MKB ondernemers niet optimaal is.

Werkzaamheden

Onze kennis, ervaring en dienstverlening bedekt een breed terrein, van het opzetten en inboeken van een administratie tot en met het adviseren bij herstructureringen, overnames, faillisementen en andere breedschalige adviezen.

Kennismaken

Wij zouden graag kennis willen maken met de ondernemers die het zelfde voelen en die behoefte hebben aan een betrouwbare, deskundige, betaalbare accountant,
waarbij men wel alle aandacht krijgt.

Kernwoorden voor ons zijn:

• Deskundig
• Betrouwbaar
• Korte lijnen
• Uitgebreid kennisnetwerk
• Gunstige prijs/prestatieverhouding

nba-logo

Neem Contact Met Ons Op

[contact-form-7 id=”153″ title=”Contactformulier 1″]

nba-logo
Unit4